avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Activitate amoproblema

Activitate amoproblema

Buna ziua.In data de 01.01.2014 am fost prins incercand sa confectionez o tigara artizanala continand drogul de risc cannabis.La mine posedam un plic cu 0.3-0.5 grame de substanta fiind ridicat la fata locului de agentii de politie.Am fost luat la sectie impreuna cu doi tovarasi care au declarat a fi martori(nu consuma) si am dat declaratie ca plicul era al meu si era pentru consum.Am tot interesul sa comunic cu organele de ordine,deoarece nu vreau probleme cu parintii(sunt minor.)In declaratie am mentionat numele persoanei de la care am achizitionat plicul precum si valoarea 40 lei.Ce este de facut in acest moment?Cei de la sectie mi-au zis ca trebuie sa fiu sunat.(ei au incercat sa o joace bland ca sa fiu comunicativ probabil---daca raspunzi la telefon nu afla parintii..---oare?)Eu am citit undeva---nu sunt sigur daca e valabil ca daca "torni" alt membru al "organizatiei"inainte de intocmirea dosarului penal pedeapsa se anuleaza..este adevarat? am deja dosar penal? La ce sa ma astept si cum sa ma pregatesc pentru cele ce vor urma?Credeti ca vor dori sa "colaboram "sau a fost doar o cacialma ca sa ma puna sa dau declaratia si sa ma prezint in fata procurorului...Multumesc anticipat!!