avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate PETCULESCUMIRCEA

Activitate PETCULESCUMIRCEA

Răspuns la discuția Abuz al politiei locale
nu poti daca te afli in localitatea de resedinta sa fii amendat cu 400 ron pentru ca nu aveai actele,in plus conform legii exista si avertismentul nu imediat amenda.pentru al doilea orasul eforie acun este pustiu,au stat la pinda pina au trecut 10 minute si pe urma au venit agresiv sa ma amendeze!este o mare greseala cine a dat anumite atributii acestor....... [Editat].

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti cu majuscule, nu este regulamentar]
eforie nord parcat cu masina pentru crca 12minute,fara sa cobor din masina,ma trezesc cu un agent al politiei locale,care imi bate agresiv in geam si pe un ton agresiv vrea sa ma legitimeze.pentru ca eu l am intrebat de ce?el incepe sa ma ameninte ca ma leaga,ca ma scoate cu forta din masina etc.fiind locuitor al orasului eforie,nu aveam in acel moment actele la mine,ii dau verbal toate datele personale,si ma trezesc dupa o luna de zile cu doua procese verbale de contraventie,unul pentru parcare neregulamentara,400 ron amenda,si unul pentru legea 61 ??????????400 ron amenda.incredibil ca pentru ca am stationat 12 minute cu masina,fara sa deranjez pe nimeni doar ca ma apropiasem de o statie bus sint amendat cu 800 ron??????????? vreau sa contest in instanta.un sfat va rog frumos am 63 de ani si carnet din 1974 n am trait asa ceva!

:sorry:

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]