avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate adrianabereczki

Activitate adrianabereczki

mulumesc absolut pentru toate detaliile !!!
O zi buna
cum ar trebui sa formulez acesta cerere de refuz in asa fel sa se respecte corectitudinea ?
multumesc
buna ziua.
Ieri am primit raspuns la cererea de incetare suspendare prin care mi s-a semnalat ca la data..de.. sa ma prezint in judetul specificat in contractul de munca pentru a-mi relua activitatea.acest loc ar fi la 90 km de casa si atunci eu voi refuza in scris .
mai departe procedura care ar fi?o concediere din partea lor cu un preaviz de 20 zile lucratoare in care trebuie sa ma prezint la acel loc de munca?
in aceste conditii voi beneficia de somaj??
multumesc .o zi buna
multumesc foarte mult!
Specific ca pe 24 februarie expira Concediu Crestere Copil si eu doresc continuitate in acte .
buna ziua .revin cu detalii privind situatia mea.
Dupa lungi telefoane m-a contactat firma angajatoare si mi-au specificat ca imi ofera un loc de munca cam la 150 km de casa pe un post fara alte avantaje.eu am refuzat clar telefonic intrucat am un copil acasa de 2 ani.
Care e procedura care ar trebui urmata in urma acestu refuz pentru a beneficia de somaj???
Merg mai departe cu cerere depusa pentru incetarea suspendarii contactului indiv. de munca ...ei imi ofera acest post...eu refuz si uite asa ajungem unde trebuia?ca am auzit ca daca e acordul partilor pentru aceasta varianta de acordarea somajului eu nu voi beneficia de somaj:">
MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU TOATE DETALIILE.O ZI BUNA VA DORESC
MULTUMESC DE DETALII.
Imi sunt de un real ajutor!
Un singur detaliu mai doresc sa il clarific.Revenirea in postul meu trebuie facuta tot in judetul in care am figurat ?Acesta ar fi echivalentul?
Si nu au autoritatea sa ma angajeze pe teriroriu unde figureaza acum ca si activitate pe un alt tip de post?Deci ar trebui sa fiu angajata pe un post similar ca si activitate in respectivul judet pentru care am semnat contractul de munca?Am inteles corect?
Pentru repunerea in post trebuie depusa o cerere in acest sens cu o luna inaintea terminarii CCC???
O zi buna
Buna ziua!In februarie 2014 imi expira perioada de cresterea a copilului pe 2 ani .Astfel care sunt obligatiile angajatorului?Specific ca am avut inainte de a intra in concediu loc de munca in judetul Harghita pe teren care a fost desfiintat .Angajatorul isi desfasoara acum activitatea numai in zona BUCURESTI.
In cateva idei imi puteti preciza drepturile mele?