avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate quantico

Activitate quantico

Răspuns la discuția Eliberare Adeverinta de Celibat
Sczue pt raspunsul intarzit dar din pacate nu ma rezolvat nimic cu cei de la primaria unde domicilez. Sub nici o forma nu au vrut sa ma ajute in eliberarea acestei adeverinte si in specil nu au vrut sa comunice cu cei de la primaria unde m-am nascut.
Am fost nevoit sa fac 2 drumuri la primatia Brasov pt eliberarea acestei adeverinte si ciudat este faptul ca cei de acolo mi-au spus ca am acest drept sa solicit print posta acest document dar ce sa mai zic...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Va multumesc pt ajutor si va doresc o zi buna!
Răspuns la discuția Eliberare Adeverinta de Celibat
Va multumesc mult pt raspunsul acordat si pt clarificare.
In legatura cu procura....domiciliul este in Romania si nu in strainatate...procura vreau sa o fac pt ca unul dintre parintii mei sa poata solicita adeverinta de celibat la primarie si dupa sa mi-o trimita in strainatate.
Puteti sa imi spuneti va rog ce acte sunt necesare in acest caz.

Va multumesc.

Buna ziua,

Puteti sa imi spuneti va rog de unde se elibereaza certificatul (adeverinta) de celibat in vederea casatorie in strainatate pt ca sunt confuz. Sa va spun si de ce...
Locul meu de nastere este in Brasov dar m-am mutat in Ploiesti. Cei de la starea civila din Brasov mi-au spus ca adeverinta se poate elibera si de la primaria unde locuiesc. Ei zic ca este un articol in lege care zice ca se poate elibera si de la primaria unde am domiciliul. Am fost bucuros pt ca nu mai trebuia sa bat drumul pana in Brasov.
Astazi am fost la primaria din Ploiesti sa intreb de adeverinta si mi-au spus ca se elibereaza din Brasov si nu exista nici un articol in lege unde scrie ce mi-au spus cei de la Brasov.

Am gasit pe internet HG64/2011 dar nu scrie nimic de adeverinat de celibat ...este numai anexa 9...

Daca stiti , puteti va rog sa ma luminati in acest caz.

Va multumesc

Ciprian Dobre

Aici am o nelamurire.....Procura se poate face oriunde in tara si la orice notar public sau trebuie neaparat in Brasov ?