Am uitat sa va amintesc- nu stiu daca are vre-o importanta -ca pentru aceasta suprafata concesionata , trebuie sa platim suma de 20 lei /Ha impozit plus o taxa de 6o lei / Ha ,taxa de concesionare , deci in total o suma de 8o lei / Ha
In acest caz platim catre Primarie 24oo lei taxe si impozite si dupa care urmeaza sa platim impozitul despre care am vorbit catre finante ?
Multumesc pentru raspuns - tot am o nelamurire-daca de exemplu am fost la curatat de pasune o zi cu 10 persoane -membrii ai asociatiei- ii platesc 50 roni /zi -rezulta un total de 5oo roni platiti , eu trebuie sa platesc un impozit de 16 % dupa cei 500 de roni cheltuiti ?
Buna ziua - sunt presedintele unei asociatii de crescatori de taurine- asociatie-nonprofit -infintata in 2002 , asociatie care este beneficiara unui contract de concesionare a 3o Ha pasune .
Intrebarea mea este daca trebuie sa platesac vre-o forma de impozit .Dna contabila care se ocupa de acte este confuza -pana acuma mi-a zis ca daca lucrarile le-am facut cu oamenii din asociatie - dupa acestia nu trebuie sa platesc impozit dar de anul acesta s-a schimbat codul,a pomenit de borderou de zilieri sau sa fac lucraii cu firme ca sa am facturi , cam asa ceva .Dupa ce nu sunt asa multi bani ca sa mai si lucrez cu firme am ramane aproape fara nimica .
Am distrus musuroaiele , am carat apa la vaci, am reparat trocile ,am fertilizat pasunea -cu oamenii din asociatie - si nu mai stiu cum sa procedez , va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns .
Pana acuma am facut state de plata simple pe care au semnat oamenii care au participat la lucrari si acestea au fost inregistrate la finante,fara sa platesc vre-un impozit .