avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate Luiza92

Activitate Luiza92

Răspuns la discuția Declaratia pe proprie raspundere
Multumesc pt raspuns! :)
Răspuns la discuția Declaratia pe proprie raspundere
Dar daca voi fi pusa in situatia sa dovedesc? Bunicul decedat, celelalte rude nu le cunosc :(
Nu vreau sa am probleme cu legea, va dati seama. Eu caut sa invat si ar fi culmea ghinionului sa fiu subiectul unui caz penal :(
Multumesc pt raspuns!
Buna ziua. Am o situatie mai delicata si sper sa gasesc ajutor aici. Ma numesc Luiza, sunt din Galati, am 22 ani, am terminat facultatea de administratie publica. Insa dorinta mea dintotdeauna a fost sa fac Medicina (nu am dat din prima la medicina din cauza unor probleme familiale). Insa acum imi doresc mai mult ca niciodata sa fac Medicina (am suferit o operatie pe coloana si vreau sa ma aflu in breasla medicilor, sa-i ajut pe copiii cu scolioze si cifoze, asa des intalnite). Sunt capabila sa fac aceasta facultate mai grea, dar "handicapul" meu este ca in liceu nu mi-am dat interesul si am media la Bac de doar 7, 46. Situatia continua. Sunt nascuta dintr-un tata roman si o mama de etnie rroma. Mai precis bunicul din partea mamei era rrom. M-am gandit sa ma folosesc de aceasta etnie (se vede si pe chipul meu ca am aceasta gena de rrom), pentru a intra la Medicina pe locurile de rromi. Insa marea problema e ca nu prea pot dovedi ca sunt si eu de etnie rroma datorita bunicului, pentru ca acesta e decedat si oricum nu era din Galati, deci nici nu am cum sa gasesc alte rude. Asociatia de rromi la care am fost pentru a-mi da recomandarea necesara la facultate mi-au spus ca trebuie sa dau declaratie pe proprie raspundere. Eu sunt sigura ca am gena de rrom, dar nici nu vreau sa intru in bucluc, pentru ca singura dovada "palpabila" este chipul meu si al mamei mele. E o situatie complicata, dar vreau sa devin doctor! :sorry: