avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate AlexClauEdy

Activitate AlexClauEdy

Am primit o atentionare prin care S. R.Tv imi aduce la cunostinta ca am de plata taxa pentru serviciul public de televiziune (15 lei/luna) pentru o perioada de 3 ani. Mentionez ca societatea isi are sediul social in apartamentului in care locuiesc - si pentru care platesc taxa radio/tv ca persoana fizica - este normal sa platesc acest serviciu atat ca persoana fizica+juridica?
Aceasta notificare de plata a venit ca urmare a prevederilor art 40. legea 41/1994, republicata cu modificarile specifice H.G 978/2003.
Conform HG 978/2003 Art 2 alineatul 1 taxa pt radio /tv se plateste pe famile = "soţul, soţia, copiii, precum şi orice alte persoane, în cazul în care locuiesc în comun şi gospodăresc împreună" din asta deduc ca se plateste doar odata pe o adresa. Sau gresesc eu?
Conf art 40 din legea 41/1994 angajamentul de plata se face in baza unui abonament pt cei care detin receptoare tv, iar eu la sediu detin aceste tv, oare ce sa fac, sa platesc aceste taxe atat pe persoana fizica cat si pe juridica, dat fiindca exista aceeasi adresa?
Multumesc mult pentru ajutor
#-o