avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate trista28

Activitate trista28

din octombrie stam la socrii, chiar langa ei avem un apartament pe care "vroiam" sa-l renovam. pe aceeasi strada avem si noi apartament dar l-am dat in chirie. Ca sa nu purtam copilul dimineata la bunici seara acasa am decis asa. si totul e ok, socrii sunt oameni minunati. Cand a avut "iesirea" fata de mine socrul meu a sarit la el si erau sa se bata. imi tin partea pt ca stiu ce fel de om sunt.
sunt confuza si nu stiu cum e mai bine.
mesajul initial l-am scris a doua zi dupa incident, acum m-am m-ai linistit, dar tot nu pot si nu vreau sa mai continuu asa, nu-l pot ierta. Din acea seara simt ca de acest om d p d v al sentimentelor ma leaga strict o hartie. Insa totodata copilul este pt mine foarte important si nu vreau sa-l chinui. Daca el ar reusi sa se controleze am putea trece prin divort fara ca el macar sa stie.
Multumesc de mesaje tuturor
cum sa fac? sunt disperata? nu pot sa vb cu nimeni din jur, nu vreau sa se stie inca! Am un baiat de 2 ani jumate. Am stat pe maternitate 2 ani, mi-am gasit un job nou mai bine platit si am cursuri si seminarii de facut in alt oras. M-a sunat intr-o seara, eram la masa cu 12 colegi, nu singura, nu cu barbati!! nu am reusit sa raspund la timp, cand am raspuns a inceput sa-mi vorbeasca foarte violent! I-am inchis telefonul. Am ajuns acasa si mi-a zis sa plec, ca-mi rupe picioarele, din curva ordinara nu m-a scos! Am incercat sa-l calmez cand m-a lovit, copilul si parintii lui erau de fata. In cei 10 ani de cand ne stim, 5 ani de casatorie, nu a fost gelos, decat inca odata dupa cei 2 ani de maternitate.
Vreau sa divortez! Eu nu pot accepta asa ceva, am avut o copilarie in care am suferit mult si am jurat ca eu nu voi permite ca acest lucru sa traiasca copilul meu.
E greu, ma gandesc la copil, ce v-a face? Este viata mea si nu pot sa-mi imaginez viata mea fara el, zi de zi sa fie acolo, lkanga mine.
Va rog sa-mi dati un sfat, cum sa fac? Am martori referitor la seara pt care el ma acuza curva, am stat in camera cu o colega, exista camere la Hotel. Ma gandesc sa-l acuz de calomnie si sa incep demersurile pt divort? Cum sa incep? Ce sa fac? Imi vreau copilul langa mine permanent, nu vreau sa-l despart de tata si nici de bunicii paterni care ii cam tin locul tatalui care e mereu prea dur si prea ocupat sa-si petreaca timpul cu copilul. Prefera TV-ul.
Avem bunuri de impartit. Va rog sa ma ajutati! Ce sa fac? Asa nu mai poate continua ......
Multumesc