anul tecut am avut un eveniment rutier in care stilpii laterali de la semiremorca capului tractor pe care o conduceam sau rupt iar marfa care o transportam a cazut pe drum intr-un sens giratoriu dar fara a exista victime doar daune materiale la semiremorca , dupa acest eveniment marfa a fost incarcata in alt tir si a ajuns la destinatie dar in loc de 320 de baloti au ajuns 319 baloti ( masina nu a fost sigilata).in urma acestor fapte fostul angajator mi-a facut plingere penala pt infractiunea de distrugere a semiremorcii si refuzul de a da declaratii asiguratorului in ce priveste disparitia unui balot de matase in valoare de 5000 de dolari. am fost audiat de politie careia i-am inminat o copie CMR cu marfa predata toata semnata de celalalt sofer , dar de atunci numai stiu nimic despre dosar , l-am intrebat pe politistul de caz dupa 2 luni de la audiere ce se intimpla cu cazul meu deoarece doresc sa merg sa lucrez pe comunitate la care mi sa spus mai asteapta o hirtie din partea reclamantului si ca o sa ma contacteze ulterior daca va mai fii nevoie sa ma prezint la dinsul. A-si dori sa stiu care este termenul legal sau perioada in care se cerceteaza un dosar ca acesta a-l meu de urmarire penala si ce sanse am ca sa fiu inculpat oficial. Va multumesc anticipat.