Multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde. Lucrul acesta cred ca este clarificat, altceva ma preocupa pe mine. Consider ca un om care aplica asemenea reguli in situatia indica de dvs, denota foarta multa obtuzitate.
Sunt constient ca am gresit potrivit codului rutier. Vreau sa stiu daca acel politist mi-a suspendat permisul dintr-un motiv rezonabil, prin asta inteleg ca pietonul era deja la 1m de trotuar, sau daca a aplicat regulamentul intr-un mod radical.
Mi-a fost suspendat permisul pentru ca n-am acordat prioritate unui pieton. Lucrul acesta s-a intamplat pe un drum cu doua benzi pe sens, plus o banda rezervata parcarilor. Cred ca persona care traversa a facut doar un pas sau doi in momentul in care eu eram deja pe trecerea de pietoni (pe banda a doua) si desi se poate invoca regulamentul rutier pentru sanctiune, vreau sa stiu exact daca a fost asa sau nu. Politistul nu a vrut sa-mi arate inregistrare.
As vrea sa stiu daca imi pot motiva contestatia doar prin dorinta de a vedea filmarea din masina politiei, pentru ca nu vreau sa inventez fapte care s-ar dovedi gresite?