nu mai am acord de functionare de la primarie pentru ca imi cere schimbare de destinatie pe casa unde imi desfasor activitatea si nu pot indeplini conditia pentru ca depind de semnatura vecinilor iar unul dintre ei nu este de acord pentru ca vara este zgomot pe terasa si il deranjeaza am renuntat deja la o parte buna din terasa cea dinspre partea lui dar degeaba, sa nu spun ca am cheltuit f multi bani pe pretentiile care le a avut (ne a pus sa facem mai multe lucruri astupat geamuri horn ,etc) si degeaba. ce pot face, de ce am nevoie de semnatura lui daca nu am nici o parte comuna cu el?
Am avut acord de functionare timp de 8 ani pentru un restaurant dar acum primaria nu mi mai elibereaza acordul pentru ca nu am schimbare de destinatie pe casa unde imi desfasor activitatea. Acest lucru implica acordul vecinilor( conform certificatului de urbanism care l am cerut pentru schimbare de destinatie ), unul din ei nu vrea sa mi semneze, m- a pus sa fac diferite lucruri cu promisiunea ca va semna dar nu s- a tinut de cuvant ne a trimis si primaria pe cap care ne -a amendat. As vrea sa stiu de ce am nevoie de semnatura lui daca nu am parti comune cu proprietatea lui, nu inteleg acest lucru.Mentionez ca vecinul acesta si a construit casa de 2 ani langa noi nu locuieste inca acolo iar in casa in care ne desfasuram activitatea a functionat restaurant din 1991.
Cu o rugaminte, la ce perioada poti fi verificat de aceasta autoritate nou infiintata, ca si firma? Unde as putea vedea ce conditii trebuie indeplinite pentru a putea ocupa un post in aceasta autoritate nou infiintata?