avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Activitate alenirolf

Activitate alenirolf

Răspuns la discuția Bataie intr-un bar
va multumesc si va doresc multa sanatate!
Răspuns la discuția Bataie intr-un bar
Buna ziua,
Va multumesc pt raspunsuri.
In cazul in care negociaza ca reclamantul si ii da o suma de bani, iar acesta isi retrage palngerea, procesul mai continua?

Va multumesc anticipat!
Buna ziua,

Va supun atentiei, o situatie in care se afla fiul meu si va rog sa-mi dati solutia cea mai buna.
In urma cu circa un an se afla intr-un bar impreuna cu 2 prieteni. Un alt tip care era si baut s-a luat la cearta cu unul din prietenii fiului meu, dupa care la si agresat.
Fiul meu a sarit in ajutorul prietenului sau si dupa cateva imbranceli a dat un pumn fata agresorului dupa care a sunat si la 112 sa vina politia sa vada ce s-a intamplat.
Au fost dusi la sectie unde li s-a dat amenzi contraventionale la toti, iar dupa 2 luni s-a trezit cu citatie, intrucat individul acela si-a scos certificat medico legal (18 zile -ochi umflat, buza sparta, nas umflat fara fractura de piramida nazala).
Baiatul meu nu a fost sa scoata certificat medico legal desi avea si el cateva lovituri , dar nu a crezut ca se va ajunge asa departe.
Mentioneaz ca pana sa dea in el a fost provocat ( scuipat si lovit).
Individul respectiv a cerut ca sa nu-l dea in judecata despagubire de 4000 lei.
Nu am fost de acord sa platim acesti bani si acum l-a dat in judecata.
Primul termen l-am amanat spunand ca nu avem avocat.
Va rog, dati-mi solutia cea mai buna si mai putin costisitoare, fiul meu nu vrea sa-i dea aluia niciun ban deoarece crede ca intentionat l-a adus in aceasta situatie ca sa-i ceara bani.
In barul respectiv camera video nu functiona cand s-a intamplat altercatia.