Ok va multumesc frumos, dar cred ca mi se parea normal sa primesc si eu o copie cu numar de inregistrare si semnat de ei. Am aflat intre timp ca nici macar nu au trimis-o la sediu pentru inchiderea dosarului, trecunadu-ma abesent nemotivat.
In demisia mea nu exista cuvantul de preaviz, repet am scris ce mi-au spus ei, m-au pus sa scriu demisie amiabila cu desfacerea contractului de munca pe data de 31.01.2014.Iar cat am stat in preaviz inca o sapatamana de la data depunerii demisiei , m-au pus sa fac nenumarate sarcini care nu erau prevazute in contracul de munca, nici macar nu am primit o copie dupa demisie semnata de ei.
La fostul loc de munca, am cerut demise cu preaviz legal, doamna directoare a spus ok, ma pus sa scriu o demisie pe cale amiabila pana la date de 31.01.2014, mentionez ca nu se specifica in demisia scrisa de mine cuvantul de preaviz legal.Din cate stiu eu in cazul previzul se face niste acte care de semnseaza la sediul central si se trimite raspuns inapoi .Am tot intrebat daca au trimis preavizul la sediu si daca s-a intors nu am primit nici un raspuns. Atunci am decis dupa o saptamana de stat " in preaviz legal" sa nu ma mai duc , bineinteles am anuntat acest lucru, ei mi-au sups ok; ca sa aflu acum dupa 2 saptamani ca sunt in continuare angajata lor si sunt trecuta absent nemotivat cu motivul de nu am lua nici un ban pe zilele care le-am lucrat, si intre timp mi-am gasit un alt loc de munca unde nu ma pot angaja din aceasta cauza.Am decis sa nu ma mai duc pana pe data de 31.01.2014 pentru ca m-au mintit spunandu-mi ca am preaviz legal si muncindu-ma mai rau ca un sclav pe alte domenii decat cele mentionate in contractul de munca.