Am si eu o problema cu o persoana X care este vecin cu mine la 3 propietati distanta. In urma cu cateva zile un caine mi-a invadat propietatea si mi-a atacat pasarile din curte intr-un interval de 30-40 de minute timp ce alergam dupa el sa il gonesc impreuna cu doua persoane.Intr-un final l-am prins,cand a aparut tatal meu care la luat si la dat de pamant.Dupa aproximativ 15 minute un copil a sarit in propietatea mea (curte) sa intrebe daca am vazut un caine, iar cainele fugea prin curte turmentit, la care el a vrut sa il ia. Tatal meu ia spus sa iasa afara din propietate, la care el sa conformat, bineinteles dupa niste injuri la adresa familiei mele, la care tata a luat cainele si i la dat peste gard. La un interval de 10-15 minute a aparut vecinul X, tatal copilului si propietarul cainelui si la amenintat pe tatal meu cu moartea in prezenta a doi martori.Acum vecinul X a depus plangere la politie la care el a precizat ca i-am luat cainele din gradina lui si ia scos si certificat de la doctorul veterinar.Intrebarea mea este cine are castig de cauza si daca tatal meu ar trebui sa depuna si el o plangere pentru ca la amenintat cu moartea deoarece acest om este paznic la un penitenciar si are drept de port arma si imi este frica pentru parinti mei sa nu pateasca ceva. Va Multumesc!