avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate alle23

Activitate alle23

Bună ziua,
Am 16 ani, sunt fată şi de câteva luni bune mă sună un bărbat de vreo 20-25 de ani( după voce) care nu ştiu cine e şi care doreşte "să mă cunoască" .
Totul a început prin octombrie 2013. Am avut o relaţie cu un băiat, mă rog, bărbatul respectiv m-a sunat şi a început să ameninţe că-mi bate prietenul. În fine, trecem peste.
A continuat să mă sune şi să "vrea să mă cunoască" însă a folosit un limbaj nu tocmai decent şi spunând că vrea să întreţină relaţii sexuale cu mine.
L-am rugat de mii de ori să mă lase în pace, cu speranţa că va înţelege.
L-a sunat şi tata(probabil nu sunt singura pe care o sună) şi respectivul i-a spus că eu i-am pus numărul pe un grup pe facebook..şi că sunt prietena lui şi că nu vreau să recunosc, însă tata l-a rugat frumos să nu mă mai sune şi să mă lase în pace.( decembrie). După am aflat că îl sună şi pe fostul meu prieten şi pe mama lui .
În seara asta m-a sunat iarăşi de pe un număr pe care nu-l cunosc (numărul lui e la respins la fel şi necunoscutul ) şi îmi răspunde o fată " tu ia şi vorbeşte cu gagică-ta" şi răspunde el.
Ideea e că eu nu-l cunosc, habar n-am cine e şi nu ştiu de unde are numărul meu. Nu ştiu ce să fac şi sunt destul de speriată. Nu cred că ştie ceva despre mine. Dar într-un fel mi-e frică pentru mine.
Ce pot să fac ? ªi dacă mă duc să depun plângere, ce ar putea să-i facă ?