Bună ziua,
Am 16 ani, sunt fată şi de câteva luni bune mă sună un bărbat de vreo 20-25 de ani( după voce) care nu ştiu cine e şi care doreşte "să mă cunoască" .
Totul a început prin octombrie 2013. Am avut o relaţie cu un băiat, mă rog, bărbatul respectiv m-a sunat şi a început să ameninţe că-mi bate prietenul. În fine, trecem peste.
A continuat să mă sune şi să "vrea să mă cunoască" însă a folosit un limbaj nu tocmai decent şi spunând că vrea să întreţină relaţii sexuale cu mine.
L-am rugat de mii de ori să mă lase în pace, cu speranţa că va înţelege.
L-a sunat şi tata(probabil nu sunt singura pe care o sună) şi respectivul i-a spus că eu i-am pus numărul pe un grup pe facebook..şi că sunt prietena lui şi că nu vreau să recunosc, însă tata l-a rugat frumos să nu mă mai sune şi să mă lase în pace.( decembrie). După am aflat că îl sună şi pe fostul meu prieten şi pe mama lui .
În seara asta m-a sunat iarăşi de pe un număr pe care nu-l cunosc (numărul lui e la respins la fel şi necunoscutul ) şi îmi răspunde o fată " tu ia şi vorbeşte cu gagică-ta" şi răspunde el.
Ideea e că eu nu-l cunosc, habar n-am cine e şi nu ştiu de unde are numărul meu. Nu ştiu ce să fac şi sunt destul de speriată. Nu cred că ştie ceva despre mine. Dar într-un fel mi-e frică pentru mine.
Ce pot să fac ? ªi dacă mă duc să depun plângere, ce ar putea să-i facă ?