avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters311678

Activitate ContSters311678

Răspuns la discuția Probleme chiriasi
Pai nu au platit chirie, deci nu au ce sa dovedeasca, nu tu banca, nu tu numerar si chitante de mana, nu tu martori... doar daca se cardaseste cu altii si pune martori mincinosi.... cat despre sugestie... le-am tot spus sa nu ma mai santajeze... si acum o fac altfel... chipurile eu am bani sa le dau... de unde pana unde.... ca is muritori de foame...
Răspuns la discuția Probleme chiriasi
Deci sa stau linistit la capitolul asta...??? Sa ma ingrijoreze doar faptul ca-mi pot da pe strada in cap...??? Nu au bani, din cei doi, unul nu are servici de mai mult timp, celalalt are salar mic, si vor sa faca bani prin orice mijloace se pare. Ma tot ameninta cu politia si darea in judecata, sau ca o sa patesc tot felul...
...am avut chiriasi cu care am avut contract de comonat in urma cu putin timp... prieteni cu prieteni de-ai prietenilor.... probabil cunoasteti... buuunnn... au stat cat au stat, au plecat lasand praf si pulbere in urma plus datorii la intretinere, utilitati...etc... daca credeti ca asta-i tot va inselati.... acum urmeaza partea soc si groaza, sau rasul plansul, cum vreti... #-o ... au incercat sa ma imbarlige sa intram in afaceri impreuna, eu cu banii ei cu fluieratu... am refuzat... au tot insistat, dar degeaba..... acu au plecat de ceva timp si ma suna cu santaj de genu sa le dau bani ca altfel fac plangere ca au platit chirie si nu am declarat... ca-i caz penal si prostii de astea.... buuuunnnn, acu partea proasta e ca de vreme ce s-a incheiat contractul, l-am aruncat, ca nu o sa mai tin hartoage, si am alti chiriasi perfect legal, inregistrati la finante si tot tacamul.... dracu s-a gandit sa mai tina contractul.... ca era doar vorba de cateva luni si doar chipurile ne stiam... Ma suna zilnic incontinuuu, imi dau mesaje sa le dau chipurile datoria (adica plata pt ca sa stea cuminti), m-am saturat, nu pot schimba nr de tel... nu pot sa ma las santajat in halu asta... pe urma ce urmeaza, sa le dau masina? ce-i de facut? am impresia ca e un mod de operare... da cine drac s-ar fii gandit la asta... nici prin cap nu mi-ar fii trecut asa ceva.... #-o X-(