avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate geooooo1

Activitate geooooo1

Răspuns la discuția Conducere fara permis!
cu un avocat ma duc,bineinteles. dar vroiam sa stiu care este probabilitatea de a primi mandat. Avocatul mi a zis //este foarte putin probabil,dar se poate intampla si asta..totusi nu cred..// parea ca mi a spus o ca sa ma linisteasca..
Răspuns la discuția Conducere fara permis!
in ziua in care am fost prins am fost la sectie,am dat declaratie(in care am recunoscut fapta) si apoi m au lasat liber.de atunci precizez c a trecut mai bine de un an si zilele trecute am primit o citatie sa ma prezint la Udriste. am sunat la nr de pe citatie,am vbit cu un politist care mi a spus ca trebuie sa ma prezint pt a da o declaratie de a mi se stabili calitatea de inculpat si incepere a urmaririi penale. exista posibilitatea de a se dispune masura arestarii preventive impotriva mea? miercuri tre sa ma prezint.. nu stiu ce ma asteapta acolo..
Răspuns la discuția Conducere fara permis!
nu am fost baut,nu am facut accident,doar m au oprit..Am terminat de executat pedeapsa in urma cu un an jumate.m am angajat intre timp(superiorii mei sunt multumiti de mine).. mi am facut o familie.. mi e groaza sa n o patesc iar.. Am 26 de ani..
Răspuns la discuția Conducere fara permis!
nici suspendare n as putea sa primesc?
BunA ziua!in urma cu un an am fost prins de catre un echipaj al POLITIEI RUTIRE pe strazile Mun Bucuresti conducand fara permis.am mers la sectie,am dat o declaratie in care am recunoscut.in urma cu cateva zile am primit o citatie sa ma prezint la Udriste.. Am sanse sa scap doar cu o amenda sau cu suspendare????
MENTIONEZ ca sunt cunoscut cu antecedente penale si am mai fost condamnat la 1 an de inchisoare cu excutare tot pt conducere fara permis,pedeapsa pe care am executat o in regim de detentie. Va multumesc anticipat!