i_law a scris:
catalin1980 a scris:
i_law a scris:
Ar fi bine sa incheiem aceasta discutie ca oricum nu isi are sensul in acest context, in final sunt institutii abilitate care sa vegheze asupra corectidudinii examenului. Voi cu ce materie incepeti pregatirea ? Catalin 1980 alias fiul nelegitim al Stefaniei Popescu si George Pruteanu tu cu ce incepi ? ( din cate am obs. eu esti foarte bine pregatit la penal) - sper ca sti de gluma si nu te superi ca te-am numit fiu nelegitim al unor intelctuali de marca.
Eii cum sa ma supar.Hai sa zic ca m a deranjat putin comparatia cu George Pruteanu :)
Parca prea le stia el asa pe toate.Dar cand mi ai spus de Stefania,deja e altceva :))
Sigur nu esti rautacios? :))
Nu sunt , tu pe fond ai dreptate, ar trebui sa cautam sa scriem corect, insa sti cum este te ia valul si sa dai un raspuns mai repede uiti de gramatica.
Daca eram rautacios ma simteam vexat de observatia ta si reactionam dincolo de limitele academice. Toata condescendenta mea, pentru ca doresti ca limba romana sa fie respectata.
I_law ai facut tu ce ai facut si tot ai strecurat o greseala si in ultimul text! :)) Te-a luat Catalin prea tare si nu ai rezistat presiunii?
Sa stii totusi ca nu o zic din rautate nici eu,doar incerc sa mai arunc cate un pai pe foc! :))