partajul este suspendat ,iar acest act l-a deschis separat.La partaj a vazut ca nu are sanse mari de castig.Daca el castiga aceasta anulare va avea probabil mai multe sanse la partaj?Partajul a fost suspendat deoarece nu era finalizat divortul.Acum ca este finalizat ,in loc sa-l redeschida, a deschis aceasta actiune. .
pe 26.11.2013 am divortat irevocabil.In 30.10.2013,fostul sot, a deschis actiune de anulare clauza act cumparare apartament,prin care eu declar ca am cumparat imobilul cu banii din vanzarea unui bun propriu.Apartamentul l-am cumparat in 2004,este trecut doar numele meu cu mentiunea, casatorita.Fostul sot vrea sa anuleze aceasta clauza deoarece eu am cumparat apartamentul cu bani imprumutati pe care i-am dat inapoi dupa ce am vandut apartamentul propriu,respectiv la 4 saptamani dupa cumpararea apartamentului in care am declarat ca am folosit bani din bun propriu.El sustine ca am incalcat legea pentru ca am vandut bunul propriu dupa cumpararea apartamentului cu clauza si vrea sa fie trecut si el in contract.Este imprescriptibila aceasta cerere a lui?