Cunoasteti si cazul Timisoara?
burdy_1 a scris:
CrysNico1971 a raspuns concludent si cu trimiteri exacte. Green, daca nu va pricepeti nu jigniti, chiar lucrez pe aceasta linie (nu are relevanta unde) si, prin urmare, cunosc Legea 333/2003 si HG 301/2012 foarte bine.
Subscriu și eu la cele mentionate de utilizatorul burdy_1, cu privire la sesizarea poliției. Mergeți la compartimentul sau biroul sisteme de securitate privată din cadrul Serviciului de Ordine Publică de la I.P.J. Dacă sunteți din București mergeți la D.G.P.M.B.
Conform art. 57 din Legea 333/2003
Implicarea conducătorilor unităților cu pază proprie sau a personalului societăților specializate de pază și protecție în desfășurarea de acțiuni de forță, executări silite, recuperări de debite, conflicte de muncă ori de opunere la desfășurarea acțiunilor de restabilire a ordinii de drept de către autoritățile publice competente, precum și nerespectarea dispozițiilor art. 20 se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracțiune mai gravă.
Da, si noi am patit in parcarea LIDL acelas lucru deoarece masina nu era pe un loc trasat. Am chemat politia care a spus ca nu poate face nimic deoarece este parcare privata .Eu consider ca mi-a fost sechestrata masina, am citit Hotararea din Timisoara la care se face referire ca precedent, am citi primul raspuns si ghidata de acesta voi actiona si eu in tribunal. F.f. bun materialul.
Faceti sesizare la protectia consumatorului.Atasati fotografii cu contoarul cu indexul si sa se vada si seria lui ( apare fie in contract sau intr-un proces verbal).Mentionati cronologic evenimentele,discutiile,cine a citit indexul incorect.Atasati copie si dupa factura anterioara.
Se calculeaza pe valoarea contestata.
Amenintarile cu deconectarea ar constitui o fapta ilicita mai mult dar este greu de spus cum ar aprecia instanta.
Puteti incerca si pe ordonanta daca aveti nevoie de lumina si locuiti acolo.