avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate alin33vulcan

Activitate alin33vulcan

Răspuns la discuția Reabilitarea în Noul Cod penal
va multumesc o singura intebare as mai avea eu acum locuiesc in timisoara inpreuna cu familia nu am buletin de tm deoarece fiind sofer profesionist trebuia sa schimb toate actele daca schimbam ci intrebarea mea este pot sa fac cerere la instanta si in tm sau la domiciliul meu adica vulcan jud. hd unde au fost si faptele facute in 1997 si judecat la petrosani respectiv deva iar daca platesc acum cheltuielile de judecata este ok iar cu partile civile ce pot face iar daca pot la tm imi trebuie hotararile definitive sau cum pot proceda
Răspuns la discuția Reabilitarea în Noul Cod penal
numai daca fac cerere la instanta ma pot reabilita sa inteleg ca nu se face din oficiu dupa o anumita perioada eu am 13 ani de cand mam eliberat iar cazier imi trebuie doar ptr angajare in tara nu in strainatate
as dori sa stiu daca dupa ce intra in vigoare noul cod penal am posibilitatea sa mi se faca reabilitarea din oficiu am fost codamnat la 5 ani ptr talharie in 1997 respectiv 3 si 1,6 ani ptr furt tot in 1997 iar in 2001 ma eliberat nemai savarsind nici o infractiune penala din 2001 pana in prezent dar cazieru imi este tot patat iar la angajare tot timp[l am intampinat greutati.