avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate ziman

Activitate ziman

Discuție proba
proba
Discuție proba
proba
EXACT.

Am sunat la cadastru si au numit-o Opozitie la vanzare... ma rog, cum i-o zice.

Se pare ca e de ajuns sa dovedesc ca sunt mostenitor, ca e inca in dezbatere succesorala respectivul imovbil, si fac o cerere si gata, m-am opus vanzarii.

Sper sa fie asa si sa nu bat kilometrii degeaba.
Discuție TOPIC DE PROBA
Proba

In continuare nu apare ca topic in Probleme de drept civil?
Răspuns la discuția INTERDICTIE DE VANZARE
Siteul merge prost, nu-mi apare topicul si il gasesc doar clickand pe "ziman a mai scris" . Foarte foarte ciudat si complicat ca sa urmaresc raspunsurile. Am si postat de mai multe ori incercand sa indrept eroarea, si tot n-a aparut, si acum am incercat sa sterg cateva postari...

Sa fiu mai explicit:
E vorba de o casa care intra in masa succesorala si pe care unul dintre mostenitori vrea sa o vanda asa, la mica intelegere, fara sa se fi facut inca imparteala. Daca se va constata ca a fost un cumparator de buna credinta care a dat banii pe casa, s-ar putea ajunge la proces ca ceilalti mostenitori sa-si ia partea lor, si asta as vrea sa evit. Ca sa nu se intample asa, as vrea sa blochez vanzarea casei la cadastru, sa nu poata fi inscrisa in cartea funciara.

Siteul merge prost, nu-mi apare topicul si il gasesc doar clickand pe "ziman a mai scris" . Foarte foarte ciudat si complicat ca sa urmaresc raspunsurile. Am si postat de mai multe ori incercand sa indrept eroarea, si tot n-a aparut, si acum am incercat sa sterg cateva postari...

Sa fiu mai explicit:
E vorba de o casa care intra in masa succesorala si pe care unul dintre mostenitori vrea sa o vanda asa, la mica intelegere, fara sa se fi facut inca imparteala. Daca se va constata ca a fost un cumparator de buna credinta care a dat banii pe casa, s-ar putea ajunge la proces ca ceilalti mostenitori sa-si ia partea lor, si asta as vrea sa evit. Ca sa nu se intample asa, as vrea sa blochez vanzarea casei la cadastru, sa nu poata fi inscrisa in cartea funciara.

Stie cineva exact exact ce acte trebuie aduse la depunerea unei interdictii de vanzare pentru o casa, la cadastru? (sau la Cartea Funciara?) ?

Multumesc.
Stie cineva ce acte trebuie prezentate pentru a pune interdictia de vanzare pe un imobil la cadastru ? (sau la cartea funciara?)

Multumesc.
Stie cineva exact exact ce acte trebuie aduse la depunerea unei interdictii de vanzare pentru o casa, la cadastru? (sau la Cartea Funciara?) ?

Multumesc.
Răspuns la discuția pot invoca uzucapiunea?
da, asa e:
Eredele renuntator nu poate fi reprezentat niciodata. Daca renuntatorul este singur in gradul sau, sau daca toti coerezii sai renunta, copiii lor vin la succesiune in virtutea propriului lor drept, pentru parti egale.

la asta ma refeream, ca dreptul lor de a mosteni ramane, dar in nume propriu.