deci sa inteleg dupa cum spuneti dvs ca executorul putea sa vanda la orice pret apartamentul ca restul creantei ramane de recuperat. nu cred ca este corect. banca daca si-a asumat raspunderea sa ma scoata din apartament si sa-l vanda dupa bunul lor plac, eu cred ca era destul ca sa stinga toata creanta. mai mult tinand cont ca 18.000 eur s-au rambursat din credit prin rate lunare incepand de la achizitionarea creditului. nu stiu ce sa zic, dar eu cred ca ar trebui sa fie o solutie. nu mi se pare corect. oricum multumesc pt raspuns.
buna.am o intrebare. am contractat un credit ipotecar de 25.000 eur. am rambursat 18.000 eur , dupa care sotia imbolnavindu-se de cancer, nu am mai putut achita ratele. executorul bancii ne-a vandut apartamentu cu 20.000 eur anul trecut in februarie. acuma acelasi executor a trimis porire pe salarul sotiei pentru recuperarea sumei de 24.400 eur. mentionez ca acest credit a fost achizitionat de mine, doar ca sotia era coplatitor. intrebarea este: daca a vandut apartamentul, de ce mai datorez aceasta suma? de ce nu a vandut apartamentul cu dublul pret? oricum apartamentul l-a vandut executorul la jumatate pretul pietei. acelasi apartament vecin costa 40.000 eur. cat va trebui platit acest credit? executorul, banca, statul infaptuiesc un atat de mare abuz? atat de mare nedreptate? asta nu este hotie oare? va rog daca cineva imi poate da un sfat ce sa fac. multumesc !