Buna ziua, si va multumesc pentru raspunsul prompt.
Cota afisata pentru Noiembrie este de 447.42 (in care este inclusa si o penalizare de 35 de lei pe care am refuzat deasemenea sa o platesc pe motiv de abuz (acesta penalitate face obiectul unei solicitari scrise adresata presedintelui, la care evident nu am primit un raspuns). Hilar este ca suma este cumulata cu restanta la intretinere, in loc sa existe un camp separat pe fise care sa evidentieze penalitatile restante.
Penalitatile adaugate pe lista lunii decembrie sunt in valoare de 6.131
Ultima zi de plata a intretinerii pe luna Noiembrie a fost 26 ale lunii trecute. Lista pe luna Decembrie a fost afisata ieri, 03.02.2014, pentru ca cenzorul a refuzat sa isi puna semnatura pe aceste liste, datorita erorilor de calcul.
Puteti vedea de altfel, in foto prezenta la url-ul de mai jos ca lista nu contine semnatura cenzorului si nici a presedintelui (ce este drept, acesta nu este acasa pentru cateva zile si am inteles ca administratorul ar avea incuviintarea telefonica a acestuia).
Alte "mici scapari" cu care ne putem "distra" impreuna sunt calculele pentru cota indiviza la caldura, in valoare de doar 3.62 lei, de exemplu, la un apartament cu 4 camere.
Puteti verifica cele afirmate de mine aruncand o privire pe lista de mai jos (am scos din motive evidente campul cu numele persoanelor care locuies in condominiu)
[ link extern ]
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile viitoare.