avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate Demes

Activitate Demes

Am urmatoarea speta. in decembrie 2013 mi-a fost retinut prermisul pt depasire linie continua. Am primit dovada de circulatie pt 2 saptamani si apoi a urmat perioada de suspendare de o luna. Dupa ce a trecut termenul, m-am prezentat la oficiu cu dovada, pentru a ridica permisul. Ofiterul de la ghiseu m-a informat ca de fapt aveam o alta rezolutie: din nov 2013 avem permisul suspendat pt 2 luni pana in ian 2014 (pentru cumul de puncte), si practic in decembrie, adunci cand am fost oprit, circulam fara sa am drept legal.
Idea este ca acum cativa ani mi-am schimbat domiciliul si n-am mai primit notificarile de la Politie pentru predarea permisului. Intamplarea face ca in luna ian 2014 sa-mi fi expirat Cartea de Identitate si odata cu aceasta am mers si am facut si actualizarea de Carte de Identitate, si implicit de adresa, deci pe mai departe o sa pot primi notifcarile. Problema pe viitor e rezolvata. Intrebarea este ce facem cu trecutul....

Practic in prezent, a trecut luna de suspendare pt linia continua, dar permisul nu-l pot ridica, iar un domn comisar are deja un dosar pe baza infoamrtiilor de la DGPM Bucuresti prin care se atesta acea suspendare pt 60 zile incepand cu nov 2013?

Intrebarea este ce se poate face in momentul de fata in termini legali pentru ca lucrurile sa reintre in normal? Dat fiind ca nu am am primit acele notificari de predare a permisului?
merci,