avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaCAT

Activitate CristinaCAT

Buna ziua! Sunt registrator medical in cadrul sectiei Psihiatrie Barbati la Spitalul Municipal Sighetu-M. Doresc un sfat in legatura cu dreptul de a primi sporul de sectie (sau periculozitate). Pana in 2010 am beneficiat de spor de sectie de 60%,dupa care s-a creat un compartiment de Statistica si evaluare medicala in cadrul spitalului in cadrul caruia au fost trecute toate registratoarele din spital si automat ni s-au taiat toate sporurile deoarece , citez "nu mai suntem angajate in cadrul sectiei".Este corecta aceasta decizie a conduceri , mai avem dreptul la spor conform ordinului 330/2009
[quot ART 10.
Beneficiază de spor conform prezentului regulament întregul personal care lucrează în secţiile şi compartimentele exterioare care au sediul separat de unitatea cu personalitate juridică cu profil de TBC, SIDA, boli infecţioase, psihiatrie, neuropsihiatrie infantilă, sanatorii, preventorii etc.
ART. 11
Personalul altor unităţi, precum şi personalul din alte compartimente din aceeaşi unitate, care îşi desfăşoară activitatea la unul dintre locurile de muncă prevăzute în prezentul regulament, beneficiază de sporul prevăzut la locurile de muncă respective, proporţional cu timpul cât prestează activitate la aceste locuri de muncă.
[/quot
Mentionez ca imi desfasor activitatea in cele 8 ore de munca efectiv in cadrul sectiei de Psihiatrie. Va multumesc!