avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate ValentinaTudose

Activitate ValentinaTudose

Locul care am avut voie sa-mi fac boxa era un colt dintr-o camera prin care treceai si au motivat prin faptul ca nu au loc sa treaca pe acolo cu saci, butoaie si diverse, desi era loc de trecere lejer. Ulterior au spus ca-mi pot face boxa intr-un spatiu prin care trec scurgerile de la toalete unde pe jos sunt excremente uscate pentru ca acele tevi au fost sparte.
Buna ziua,
Am achizitionat acum 4 ani un apartament si dupa aproximativ 3 ani, am intrebat vecinii daca pot sa-mi fac si eu o boxa (mentionez ca nu avem Asociatie de proprietari sau sef de scara si am vorbit cu vecini mai prezenti prin subsol). Mi-au aratat un spatiu destul de mic dar nu a fost problema, dupa care am inceput sa fac boxa si in timpul constructiei au venit aproximativ toti vecinii inclusiv cei cu care am vorbit si au spus ca nu am voie sa-mi fac boxa, in urma acestor discutii am demontat tot. Intrebarea mea este daca am voie sa-mi fac boxa si din ce lege reiese acest drept. Nu vreau sa-mi dea boxa proprietarilor anteriori ai apartamentului, nu vreau sa fac reclamatie, vreau sa-mi pot face o boxa rezonabila. In cazul meu sunt singura care m-am suparat. Ce pot face?