Multumesc tutror pt raspunsurile prompte. M-am lamurit azi, cand am fost chemat sa dau declaratie pt ca am asistat la incidentul respectiv. Victima a depus plangere imediat dupa incident, dar cazul avea o alta incadrare si a fost trimisa la instanta de judecata. De acolo nu s-a miscat nimic pt ca avea doar 14 zile de ingrijiri medicale. I-au schimbat incadrarea si a fost retrimis la politie unde a inceput ancheta. Confuzia asta a durat 7 luni :) Generalizarea e semn e prostie, dar eu cred ca lucrurile se misca prea incet in foarte multe din cazuri, poate nu in toate.
am o intrebare. in august 2006 a avut loc un scandal. acum in februarie prietenul meu a fost chemat de catre persoana cu care a avut altercatie la politie. persoana respectiva a depus plangere impotriva lui. pt ca nu sunt off topic de tot, vorbeati aici de perioada de valabilitate a unui certificat medicolegal. ce nu inteleg eu si nu gasesc pe net nicaieri este: dupa cat timp de la incident de poate elibera certificatul, ce perioada de valabilitate are si dupa cat timp de la eliberare poti depune plangere impotriva cuiva in baza lui. Va multumesc anticipat si as aprecia un raspuns cat mai rapid.