avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate BoboceaStefan

Activitate BoboceaStefan

Răspuns la discuția Abuz din partea politiei rutiere
Au trecut deja 18 zie de cand am depus cererea la primul procuror si nu am primit nimic mai ramane ceva de facut inafara de cat sa astept ?
ajutati-ma cu o sugestie va rog
pe usa procurorului unde am depus-o scria mare ca in termen de 15 zile o sa primesc un raspuns

Va multumesc anticipat!
Update!
Astazi am fost la prim procurorul de pe langa parchetul ploiesti cu o petitie in care am explicat situatia detaliat si am solicitat sa mi se elibereze o dovada cu drept de circulatie pana la solutionarea cazului dar si sa urgenteze solutionarea cazului ,bine inteles petitia a fost facuta impreuna cu avocatul meu, am atasat si un contract de munca incepand cu data de azi din care sa reiasa ca m-am angajat ca sofer si am nevoie sa circul pentru a realiza venituri
acum domnul procuror a trecut intrun registru si a atasat o foaie de cerea mea si mi-a spus sa astept in termen de 15 zile o rezolutie acasa
tot ce a ramas e sa astept si sa sper ca o sa imi dea .
Acum sincer nu stiu ce sanse am sa imi elibereze o dovada?
AM CERUT ASTA ATUNCI LA FATA LOCULUI DAR POLITISTUL A ZIS CA NU ESTE CAZUL SI CA "STIE EL MAI BINE"
am discutat cu unul din avocati pe aceasta tema dar a spus ca o eventuala adresa ar *supara anchetatorii* sincer sunt umpic confuz deoarece nu am mai avut de a face pana acum cu astfel de situatii tocmai de aceea am cerut si niste pareri din exterior
VA MULTUMESC!
In data de 18.10.2013 ma aflam in masina cu soferul meu ocazional(cand consumam bauturi alcoolice) si un prieten de al lui ma intorceam de la o petrecere unde consumasem bauturi alcoolice.
Tin sa mentionez k am adormit pe scaunul din dreapta si cand m-am trezit eram intro ambulanta unde mi se lua tensiunea sau ceva de genul, l-am intrebat pe ambulantier ce caut acolo acesta mi-a raspuns k am fost intro masina implicata in accident .
Apare intre timp politia dn1 un domn politist si intreaba a cui este masina?
eu stateam jos in ambulanta si ii raspund ca a mea. si cine a condus?
soferul este langa masina i-am raspuns
il intreaba pe acesta cn a condus si spune ca eu
la fata locului pana sa vina ambulanta mai venise 2 persoane care sustineau k mau gasit in dreapta inconstient si ambulantierul ii spune politistului ca ma gasit in dreapta la care acesta trage o concluzie la rece!
a ta e masina tu ai condus ! am doua declaratii de la cei care au fost in masina impotriva ta iti iau alcoolemia si asta e!
am fost la analize mi-a iesit 2.35 respectiv 2.15
mi-sa intocmit dosar penal am fost la audieri la un domn comisar i-am supus cum a fost am solicitat sa audieze si restul martorilor si sa ceara radiografia la cap celui care a condus(in momentul impactului a iesit cu capul prin parbriz si a doua zi a fost la judeteana) i-am dat poze cu masina de la fata locului unde se vedea clar urma in parbriz cum l-a spart cu capul !
trec vreo 2 luni timp in care platesc sofer sa imi conduca masina k eu nu mai am acest drept
dupa care ma duc la dansul s-al intreb ce se intampla cu dosarul meu la care acesta raspunde ca i-a audiat pe martorii respectivi si ca au confirmat cele spuse de mine dupa care il intreb daca poate sa imi elibereze dova
la care acesta raspunde cu zambetul pe buze si spune ca nare cum sa mai astept k na avut timp suficient sa se lamureasca

intrebarea mea este ce pot sa fac i8n acest caz tin sa mentionez ca am in acest dosar deja 2 avocati angajati care nu au reusit sa faca mai nimik si timpul trece salariul soferului il platesc degeaba deoarece treaba este clara k nu sunt vinovat
va rog sa ma ajutati cu un sfat

VA MULTUMESCD ANTICIPAT!