avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate laurabaciu

Activitate laurabaciu

Buna ziua,

am un pfa in sistem real pe partea de intermedieri in comertul cu produse cosmetice (oriflame) si de curand am deschis un punct de lucru pt intalniti, testari si prezentari, pe langa sediu social al pfa-ului. As avea nevoie de cateva raspunsuri la urmatoarele lucruri:

1 - ca si acte contabile, registru de inventar curpinde doar obiectele gen mobilier sau si produsele cosmetice achizitionate de la companie pt a le folosi ca testere si cadouri la diverse prezentari?

2 - pentru produsele tester expuse la punctul de lucru trebuie intocmit un aviz de insotire sau ceva document asemanator?

3 - de asemenea la acest punct de lucru vor mai sta (eu nu voi fi prezenta) si oferi consultanta si fete inscrise in grupul meu de consultanti Oriflame, fara a avea vreo pretentie financiara, ci doar comenzile si inscrierile pe care le concretizeaza in timpul respectiv. Este nevoie de un contract de colaborare intre mine PFA si ele, sau e suficient contractul dintre ele si Compania Oriflame prin care s-a creat contul lor de partener oriflame, eu fiind coordonatorul grupului din care fac si ele parte?

4 - pentru a putea vinde alt persoane fizice, nu juridica produsele achizitionate pt pfa, e nevoie de casa de marcat si bon fiscal sau se poate cu factura si chitanta?

Va multumesc pt raspunsuri!