avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters313455

Activitate ContSters313455

Am o problema in ceea ce priveste pensia de intretinere.In octombrie am implinit varsta de 18 ani si am primit pensia de intretinere pana la majorat.Iar de la majorat si pana in prezent nu mai primesc.
Am actionato pe mama in instanta pt a primii in continuare pensia de intretinere intucat sunt elev la liceu.Lucru dovedit cu adeverinta de la colegiu.Ca raspuns la ctiune am primit din partea mamei o intampinare.
In aceasta scrie:,,Prin care solicit admiterea actiunii reclamantului , stabilirea pensiei de intretinere raportat la veniturile realizate din salariu, conform adeverintei nr.2058/29.01.2014 aferent rubricii'' salariu net fara prime si adaosuri'', in cuantum de 1/4 di acesta respectiv 412 lei lunar.Solicit sa fiu exonerata de la plata cheltuielilor de judecata intrucat am recunoscut pretentiile reclamantului la primul termen de judecata, pretentii care se stabilesc matematic.''
Cu toate acestea fosta mea pensie de intretinere era de 507 lei/lunar -fata de ce vrea sa stabileasca acum.
In comunicare imi solicita documente si inscrisuri doveditoare cf art 150 NCPC., va rog sa-mi precizati care sunt acestea.