Heei! Aveti idee daca exista legile de la oj in format tip carte de vanzare? Stiu ca pentru barou, de exemplu, oepa exista in format tiparit..de oj nu am gasit nimic pe net :( Spor la invatat!
Bine, in primul rand, ar trebui sa se lamureasca expres daca se va da examenul in mai.
Pe de alta parte, avand in vedere ca organizarea concursului la sng in mai inseamna ca e nevoie de personal urgent, nu cred ca le-ar conveni sa piarda oameni pe care i-au pregatit cateva luni "doar pentru ca au intrat la inm". Sa presupunem ca din generatia sng ar intra la inm 40 de oameni (exagerare poate), optiunea acestora ar fi evidenta. Dar oare sng va accepta ca acesti 40 de oameni sa renunte la cursuri, lasandu-i cu 40 de posturi "in aer"? Mnu prea cred, mai ales, fara costuri. Asadar, daca se organizeaza in mai, cativa vor fi pusi in situatia de a alege intre sng si inm sau in situatia de a fi nevoiti sa plateasca ceva banuti daca renunta la sng..eu personal m-as numara printre acesti oameni.
Cred ca un raspuns provizoriu putem afla tot de la actualii cursanti sng :( Dar poate imi fac eu griji prea devreme :)
Stiu ca e o intrebare putin exagerata daaar..daca o persoana e admisa la sng acum in mai si apoi e admisa si la inm in august? :)) se poate renunta la sng fara obligatii financiare?