avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate carrie

Activitate carrie

Sunt o persoana simpla,stau intr-o tara din Africa care si-a pierdut bunica excrocata de o verisoara de al 2-lea grad a ei care s-a facut vazuta numai cand a observat ca bunica e f batrana si senila,87 ani,labila psihic,inceput de alzeimmer,a tot luat-o la ea acasa si a ademenit-o cu vorbe si a dus-o la notar,au incheiat contract vanzare cumpare cu renta viagera pe jumatate de apartament,dreptul bunicii.au "uitat" ca eu exist,sunt preferata bunicii,dar stau departe si iarasi au omis de existenta surorii mele care locuieste cu bunica.dupa ce pleca sora mea la lucru,aparea verisoara si o lua pe bunica cu masina la ea acasa,seara o aducea inapoi dupa care nu a mai adus-o deloc si s-a trezit sora mea si eu cu bunica disparuta si cu verisoara in pragul usei sa ne anunte ca au facut act si totul e pierdut pt noi,cica bunica e la ea dar nu putem sa vb cu ea,nu ne va deschide usa si nici sa nu o mai intrebam de bunica la telefon nu ne mai raspunde.tot ea ne-a spus ca bunica le-a si dat o mare suma de bani copiilor ei ca si cadou.bunica cunostea un singur copil de a ei,are 4 baieti mari trecuti de 30 de ani care s-au facut vazuti acuma de 1 luna jumate.cu ce s-a ales bunica???oare unde o fi?oare e la ei?nu stim cum sa procedam,nu m-am judecat cu nimeni in viata mea si nici sora mea.din ce a zis verisoara inainte de a face contract au dus-o la un medic psihiatru o cunostiinta de a lor mai veche si i-a dat bunicii un diagnostic usor ca sa poata sa semneze actul.bunica nu lua medicatie de altzeimmer,lua numai calmante tari si pt retardare date de medicul de familie.cum sa procedam sa o gasim si sa-i luam dreptul bunicii inapoi?mentionez...sunt preferata bunicii,dar sunt departe,vin in fiecare an,vara,si tot timpul stau 2 luni,doar pt ea,ca e batrana si ca e ca si mama mea,daca m-ar vedea ar regreta tot ce a facut cu asa zisa noua familie.sora mea e in Timisoara unde se afla si bunica care a disparut de acasa.va multumesc,astept raspuns,va multumesc ca exista astfel de site