avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate badb0023

Activitate badb0023

Buna ziua,as vrea sa stiu cum pot trece un teren de pe o firma radiata din oficiu de catre registru comertului in baza legii 314/2001 articolul 5 (3) in anul 2005.Pe cerificatul constatator motivele sunt: capitalul subscris sub limita legala si certificat de imatriculare nepreschimbat in termenul legal.
Mai trebuie sa mentionez ca pe firma suntem 2 asociati in proportie de 50% fiecare.Firma fiind mostenita de la tatal nostru.In anul 1999 am fost si am facut marirea de capital,dupa care am depus la oficiu comertului dovada,contractul de cesiune,cerere de schimbare administrator pe numele meu,,cerere de schimbare certificat de imatriculare impreuna cu originalul,certificat de mostenitor si cerere de schimbare sediu social pe imobilul cumparat pe firma(imobilul care acum vreau sa il trec pe persoana fizica).De atunci nu am mai facut nimicin legatura cu firma.Eu am aflat ca firma este radiata abia in 2013,cand mi-a fost intrerupt contractul cu ENEL,pe motiv ca firma este radiata.Mai am un act,numt Incheierea nr..../Rezolutie,care spune ca cererea facuta 1999 este respinsa.Motivul "neintemeiata".Numai ca in acest act spune ca cererea a fosta facuta de tatal meu,ceea ce nu are cum din moment ce el a decedat in 1996.
Toate hartiile de care v-am spus sunt scoase de la arhiva si nu sunt originale.Mai am extrasul de carte funciara,unde scrie ca terenul este pe numele firmei.
Am vazut ca mai sunt persoane in aceeasi situatie si as dori sa mi se axplice si mie ce am de facut.Multumesc!