avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Activitate jacko99

Activitate jacko99

am vazut ca in toate raspunsurile se precizeaza, daca ai peste 0.8 in sange, permisul va fi anulat oricum... FALS nu este neapratat sa se anuleze, ba din contra, cazurile de anulare sunt mai putine decat cele de suspendare.. in mod normal se suspenda 1 an, iar acum, dupa noul cod se poate scapa cu 6 luni... conteaza foarte mult probele de sange (prima si a doua), daca alcoolemia este in scadere deja multe dintre griji au disparut...
spunea un `avocat` mai sus ca nu crede sa primeasca cu executare cel care il intrebase (avand in vedere ca e recidivist) .. NICIODATA nu o sa fie cu executare atat timp cand nu sunt alte probleme (gen victime ) si atunci sunt slabe sanse ...

Serios oameni buni .... persoanele astea pun niste intrebari si asteapta niste raspunsuri la obiect avand in vedere ca au o problema..

ro_dan

si cum il aflu .. trebuie sa mai merg eu la IML sau se duc ei si eu merg la politie sa aflu ?
mai am o nelamurire si eu .. dupa cum v`am spus mai sus am fost surprins la volan cu 0.56mg in aerul expirat, am fost condus la IML in vederea recoltarii de probe biologice, (la care nu am aflat rezultatul) ,
si nu stiu ce patesc in continuare .. adica ce trebuie sa fac...?
nu am primit nici o amenda, nici un proces verbal, nimic.. astept sa`mi vina acasa ? mai merg eu pe la politie ?
cat despre permis, am inteles ca e suspendat dar nu stiu pe perioada, daca trebuie sa dau examen iar .. nu mi s`a spus nimic... :-??
buna seara .. am fost oprit in trafic conducat masina personala, am fost testat cu aparatul etilotest si mi s`a depistat o alcoolemie de 0.56, ulterior am fost condus la IML in vederea recoltarii de probe biologice, mi s`au recoltat doua probe la interval de o ora la care nu am primit rezultatul, ... intrebarea mea este ce se intampla in continuare: o sa am dosar penal, amenda? si pe ce perioada voi avea permisul suspendat? si ce trebuie sa fac eu de acum innainte(referitor la aceasta problema)

va multumesc.!