Probleme la aplicarea hotararii judecatoresti definitive si irevocabile.pe scurt patania mea;cu 6ani in urma in urma unui proces anevoios mi sa dat o hotarare definitiva si irevocabila pe care am luat-o ca atare.eu m-am achitat respectandu-mi partea mea ce revenea din datorie.in aceasta hotarare spunea (dispunea)sa ne achitam creditul impreuna cu fosta mea sotie in cota parte de 50%-50%.
eu fiind de buna credinta am achitat la brd societe generale timp de 3 ani o mare suma de banii dupa cum reiese din inscrisuri(chitante)respectiv grafice de credit.banci respective restul revenindu-i fostei mele soti .eu la banca am tot insistat sa se faca defalcarea creditului.respectiva banca ma informat atat verbal cat si in scris caci nu poate sa faca defalcarea deoarece ,citez :,,nu este de acord fosta mea sotie".
eu am insistat dar dansii au spus sa ma adresez instantelor superioare sa aplice legea.la un moment dat aceasta banca au vandut drepturile de creanta mai exact au instrainat acel credit catre o firma de recuperi creante respectiv eos ksi.la acestia am facut numeroase sesizari fara nici un folos ,dansii precizandu-mi ca trebuie sa-si recupereze banii.de aceea eu sunt nevoit sa platesc si cealalta jumatate de credit ce ii revenea sotiei mele pana la achitarea datoriei.a doua problema este cu bcr de la acestia am luat cu fosta mea sotie un calculator (monitor si unitate centrala) prin reteaua altex.fosta mea sotie a dorit bunul respectiv in tribunal spunand onoratei instante ca tine contabilitatea cu acel calculator precizand ca il va achita ea acel credit.mentionez ca acel credit era pe numele meu de aceea eu consider ca instanta ia acordat acel bun comun el fiind pe numele meu.
de aceea eu sunt nevoit acum sa platesc si acest bun comun respectiv .de aceea am si eu cateva intrebari catre dumneavoastra cum ar fi;
1)dece nu in aplicare hotararea judecatoreasca si de ce am fost executat silit?
2)executorii judecatoresti de ce apara doar interesele bancii si a refuzat sa-mi ia in calcul aceea hotarare?
3)creditul luat de la bcr nu era considerat ca fiind bun comun si luat ca atare adica sa fie platit de catre amandoua parti proportional 50%-50%.aflati ca eu am platit in mare masura si acest credit in jur de 2400 lei din totalul de 3700lei?
4)cum procedam la lichidarea intrgului debit de15000lei .cine va plati mai departe.cum putem proceda sa se ridice poprirea.am dreptul la o cautiune ?
va multumesc.
[Nu mai scrieti cu majuscule. Incalcati Regulamentul de postare si nu veti primi raspunsuri pentru ca nu se poate citi]