avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Activitate austyn

Activitate austyn

Răspuns la discuția Firmă distribuție agent termic
Mai am o intrebare sa fac sau nu un proces verbal de constatare a debransarii cu asociatia pe care sa il pastrez in caz de ceva neintelegeri pe viitor ?
Ba dar se pare ca au renuntat la ele si la repartitoarele de pe calorifere in momentul cand s-a montat separația de gaze si acum totul se plătește la pausal.Eu sunt mutat de curând aici și nu am știu de treabă asta ,greșeala mea .
Bănuiesc ca asta se poate întâmplă doar dacă cineva le sesizează acest lucru ,având contoare la intrarea in bloc si plătind totul la paușal asociația nu va plăti nimic în plus pt mine neconsumand nimic eu.
Bună seara ce sancțiuni risc pt debranșarea de la agentul termic și apă caldă fara înștiințare firmei care îl livrează atata timp cat am semnatura vecinilor si a asociatiei de locatari având în vedere ca eu personal nu am contract direct cu ei si nu am semnat nimic nici cu asoviatia de propietari și totul se plătește la paușal în urma citirii contoarelor de la intrarea în bloc ?
vechiul propietar nu mai raspunde le tel. e din buc iar admin i-a returnat fondul de rulment .Eu i-am explicat care e treaba dar el a zis ca nu il intereseaza si a zis sa o platesc eu desi in contract se stipuleaza ca facturile si restantele sa fie platite la zi

Nu la gaze am trecut pe numele meu si la lumina sapt viitoare.Legal ce pot face daca datoria la intretinere pe luna dec nu este achitata si adim o sa bage penalizari.?
Buna ziua am si eu o nelamurire,pe 23 dec am semnat cotractul de vanzare cumparare a unui apartament prin programul prima casa .Vechiul propietar a adus adeverinta de la asoc propietari ca nu are datorii la intretinere pe data de 20 dec .Cine trebuie sa plateasca intretinerea pe luna dec avand in vedere ca facturarea utilitatilor Radet,Apa nova etc .se fac pe 25 ale lunii.