avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate Andrusca86

Activitate Andrusca86

Va multumesc mult pentru art. De lege listate dar ca sa pot redobîndi carnetul dupa ce fac un an de zile cun trebuie sa procedez sa redeschid procesul.la mine in hotărârea judecătorească specifica sa nu conducă nici un autoturism sau autovehicul pe toata durata suspendării ma gândesc eu ca se refera.
Multumesc mult de raspuns,dar în situatia de fata ca sa pot pleca din tara in mod legal evident fara sa am probleme la vama sau in aeroport si pe lângă asta nici sa fiu nevoit sa vin in tara la fiecare termen fixat de comisia de supraveghere ce as putea sa fac sa "scap"de supraveghere si sa stau linistit sa muncesc fara sami fie frică ca atunci cand vin acasa sa ma ridice si sa ma închidă.
Solutia pe scurt: Decizia penală nr. 840 din 09 mai 2013. În baza art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d cod de procedură penală admite recursurile declarate de părţile civile..., împotriva sentinţei penale nr. 183 din 04 decembrie 2012 pronunţată de Judecătoria Lehliu Gară în dosarul nr. 1957/249/2011. Casează în parte sentinţa recurată penală şi în fond rejudecând : Majorează cuantumul pedepsei aplicate inculpatului C.C.A.de la 2 ani la 3 ani închisoare cu aplic. art. 71 şi 64 alin. 1lit. a teza a II-a şi b cod penal . În baza art. 86 ind. 1 cod penal suspendă executarea pedepsei sub supravegherea Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa pe un termen de încercare de 7 ani stabilit conform art. 86 ind. 2 cod penal . În baza art. 86 ind. 3 cod penal pe durata termenului de încercare inculpatul trebuie să se supună următoarelor măsuri de supraveghere şi obligaţii : a) să se prezinte lunar la Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa; b) să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile,precum şi întoarcerea; c) să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; d) să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele sale de existenţă; e) să nu conducă nici un autovehicul. În baza art. 359 cod de procedură penală atrage atenţia asupra dispoziţiilor art. 86 ind. 4 cod penal privind revocarea suspendării sub supraveghere Face aplic. art. 71 alin. 5 cod penal pe durata suspendării sub supraveghere a executării pedepsei închisorii se suspendă şi executarea pedepselor accesorii.

Ce modificarii aduce noul cod penal 2014 la sentinta primita si daca pot avea carnet de conducere mai devreme de executarea in intregime a pedepsei primite .Va rog un raspuns si va multumesc anticipat