Am avut un om de servici la asociatiea de proprieteri din subordine, acesta a decedat, am fost anuntati de familia lui la citeva zile de la deces, pe data de 12.02.2014.
Omul a avut contract de munca de 8 ore pe zi , incadrat cu minim pe economie salariu. I s-au platit toate darile la stat la zi.
S-a facut o cheta si s-a adunat o suma de bani , ajutor , din partea locatarilor, aproximativ 900 de roni. Asociatia este in Constanta , iar raposatul , locuia, apartinea de comuna Ovidiu , localitate la 7 km de Constanta. S-a acordat loc de veci gratuit din partea primariei din Ovidiu , acesta considerindu-se drept ajutor social din partea primariei Ovidiu.
A venit, mama lui , cu actele de deces la asociatia la care a lucrat , azi 20.02.2014 cerind ajutor de deces si de inmormintare.
Cum trebuie sa procedam in continuare , nu stim ce avem de plata ,cum , cind, unde si cit. Dorim sa ne indeplinim datoriile legele in mod demn. Nimeni nu s-a confruntat cu asa ceva. Pe cei ce i-am intrebat au ridicat din umeri.
El a fost angajat la asociatie cu contract de munca , deoarece mama lui a fost angajata la asociatie inaintea lui ( ca femeie de servicei)si a iesit la pensie din asociatie de locatari , gindindu-ne ca dam o mina de ajutor familiei respective.
Va rugam sa ne lamuriti nu dorim sa fim restantieri la acest capitol. Suntem o asociatie serioasa fara datorii pe aceasta lume si vrem si dincolo sa fim la fel. Nu stim cum sa procedam.
MULTUMIRI ANTICIPATE PENTRU LAMURIREA SITUATIEI LAZAR TITI