avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Activitate MRBBK01

Activitate MRBBK01

Răspuns la discuția Contestatie EXECUTARE SILITA
de precizat este fatul ca se v-a acorda de catre banca un credit cu asigurare de viata si somaj , dar are sunt conditiile acelei asigurari nu este trecut , deci este o caluza abuziva !pai dece am platit in plus pt o asigurare daca exact acum cind sunt practic in somaj , ma executa asiguratorul , cel care a primit cota parte !???? e o aberatie !!!!
Răspuns la discuția Contestatie EXECUTARE SILITA
nu am semnat nici un contract de asigurare , daca as fii semnat , trebuia atasat la documentatie ori acolo este doar contractul cu banca !
am contractat un credit de folosita personala in valoare de 25,000 ron ( fara garantii imobiliare , doar un bilet la ordin , avind girant societatea pe care o detine sotia, to pe baza de bilet la ordin ) in urma cu 4 ani de la banca in baza indemnizatie de revolutionar conf legii nr 341/2004 , credit care era asigurat pt somaj ( deci am platit un comision pt. aceasta facilitate .dupa cum stiti aceasta indemnizatia a fost taiata din 01 ian 2012 , eu neavind nici o alta sursa de venit . cu toate acestea am platit constant pina acum 5-6 luni moment in care nu am mai putut platii ratele . mentionez ca am contracta acest credit in vederea demararii unei afaceri care a fost falimentata de statul roman prin neplata serviciilor prestate ( am avunt un contract pe amposdru ) , nici acum dupa o perioada de peste 3 ani de la data scadentei ( statul imi este dator cu peste 200,000 ron ) . mentionez ca afacerea am deschis-o pe numele sotiei mele ( nu suntem casatoriti cu acte dar avem 2 copii si suntem impreuna de 14 ani ) . acum / ieri am primit o somatie de la un executor jud, bazata pe o hotarire jud, ce incuvinteaza execuratea silita in favoarea unui tert , societate de asigurari , cea care era asiguratorul creditului in caz de somaj . suma este de cca 20,000 ron . mentionez ca eu nu am nici un contract cu societatea sus numita . mentionez ca nu am bunuri mobile sau imobile ce pot fi executate dar doresc sa ma opun prin toate caile legale acestei executari , in conditiile in care o consider nedreapta , statul fiind singurul vinovat pt. situatia creata si anume , suspedarea ( dupa parerea me ilegala ) a indemnizatiei de revolutionar si mult mai important prin neplata sumelor datorate de peste 3 ani .care este calea legala de a suspenda / contesta executarea ( si ce mai avantajoasa financiar , deoarece evident nu am banii prevazuti pt. cautionea de care face vorbire ncpc !!!) . de asemenea , care este legea aplicabila cea de la momentul contractarii imprumutului , sau cea de la momentul inceperi procedurilor de executare silita .????