Am facut succesiunea dupa moartea tatalui meu la notariat am mostenit 3 sferturi din apartamentul lui si un sfert sotia lui(parinti fiind divortati din 99 si sa facut partaj ,el sa recasatorit),in actul de mostenitor sau succesiunea facuta la notariat spune ca eu in cazul in care vreau sa detin acel apartament in intregime trebuie sa-i dai sau sa-i ofer un loc unde sa stea sau o locuinta sotiei supravietuitoare in judetul unde are buletinul,intrebarea mea este pot sai ofer o garsnoiera sa spnem in acel judet dar in alta parte a judetului unde este pretul mai ieftin la garsoniera ca sa imi pot permite si eu sa-i cumpar?Poate ea sa refuze acea garsoniera sau locuinta pe motiv ca e ieftina sau ceva?poate sa refuze?Ea sa folosit si se foloseste de apartament eu stau cu chirie,copii ei au firme, vile la 10 km de apartament ar putea oricand sa se mute la ei dar ma santajeaza pe mine ca vrea 15-19 mii de euro ca sa plece ca atata e o garsoniera in ilfov unde vrea ea,dar eu am gasit si in alta parte in jud ilfov cu 8-10 mii de euro,si vreau sa fac un credit ceva nus ca cump sa il dau sa ma mut si eu la casa mea sa nu mai platesc chirie am 30 de ani mam saturat de chirie.nu pot sa intemeiez o fam ca nu am o stabilitate casa mea din cauza ei....nu stiu ce sa fac si cum e mai bine.