avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate anonim82

Activitate anonim82

Răspuns la discuția Executare silita
Nu mi-a dat nimic la mana dovada ci doar imi spune-au ca mi-a oprit suma de... si imi trimite-au pe cineva banii in plic mai putin cu suma oprita.eu le taiam facturi si chitante pe toata suma care ar fi trebuit sa o a la sfarsitul lunii.ex: comisionul era de 500 ron se emite-au facturi si chitante de 500ron si bani in mana prime-am mai putin cu 200 ron.Multumesc !
Buna seara,astazi am primit un plic ce contine o instiintare de executare silita.In urma cu 3 ani am imprumutat de la o firma o suma de bani,urmand ca in decurs de 1 an sa-i innapoiez in rate,oprindu-mi din comisionul lunar(am avut un contract de colaborare dar pe firma-),banii fiind luati pe proces verbal intre firma respectiva si mine(pers. fizica).Totul a fost ok,banii au fost opriti in rate cum s-a stabilit,pana cand nu am mai colaborat cu ei.La sfarsit am incheiat contractul de colaborare cu ei urmand sa le mai achit o suma restanta pana in luna oct.2011,ceea ce am si facut, dar .......s-a refacut un alt contract pe aceeasi suma intre o persoana fizica din acea firma si mine,nespecificand ca au mai ramas o mica parte de innapoiat(motivul schimbarii a fost ca :nu pot sa faca dovada ca acei bani au fost scosi din contul firmei,ci ar fi fost banii lor de buzunar).Acum mi-au trimis aceasta hartie cum ca am depasit termenul de inapoierea banilor si imi cere sa ii dau inapoi toat suma--..........suma care a fost oprita lunar din comision si ulterior restanta prin posta.Cum as putea sa fac dovada ca le-am dat banii ?Cum as putea sa ies din aceasta problema?Ajutati-ma cu un sfat va rog este urgent?!!Va multumesc!!!!