Va multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca procedura este urmatorea: Eu formulez raspunsul la intampinare si apoi se va da un termen de judecata.Deci in cadrul raspunsului la intampinarea realizata de catre partea acuzata, imi afirm acordul de a participa la sedinta de informare, si in mom cand judecatorul va da un termen, inlauntrul termenului voi face dovada ca am participat la sedinta de informare.
Sunt relativ nou si va salut pe toti in primul rand.
In al doilea rand va comunic pe scurt urmatoarele: am primit de la servici o sanctiune legata de oprire de bani din salariu plus alte beneficii. Am actionat in instanta angajatorul, si din intampinarea formulata angajator am aflat ca acesta a invocat inadmisibilitatea acesteia pentru faptul ca n-am parcurs initial procedura de informare prin mediere. Avand in vedere ca n-am beneficiat de ajutor juridic, am cautat pe net si am gasit: art. 1^2) Instanţa va respinge cererea de chemare în judecată ca inadmisibilă în caz de neîndeplinire de către reclamant a obligaţiei de a participa la şedinţa de informare privind medierea, anterior introducerii cererii de chemare în judecată, sau după declanşarea procesului până la termenul dat de instanţă în acest scop, pentru litigiile în materiile prevăzute de art. 601alin. (1) lit. a)-f).
Intrebarea mea este daca in raspunsul la intampinare pot sa mentionez acest articol in sensul ca in cadrul acesteia sa-mi dau acordul participarii la mediere, sau judecatorul va fixa o data si ne indruma inlauntrul acestei date sa parcurgem etapa de informare, sau cauza este pierduta desi am fost acuzat pe nedrept.
Va multumesc.