avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate Poppeasca

Activitate Poppeasca

Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati in clarificarea unei situatii intrucat nu cred ca angajatorii mei o vor face intr -un mod onest. In luna iulie 2007 am fost incadrata ca asistent social cu studii superioare , cu contract de munca pe durata determinata conform art 80 alin 1 din Codul Muncii. Am stat asa pana in luna aprilie 2008. Intrucat persoana aflata in maternitate a revenit , a trebuit sa gasesc o solutie pt a nu ramane pe drumuri. In cadrul aceleiasi institutii exista un post de functionar public cu atributii de asistent social . Am tinut concurs si am fost astfel incadrata atunci ca inspector debutant 1. Practic am reluat perioada de debut in domeniul asistentei sociale inca o data si am pierdut la salariu 400 lei. Avand in vedere litera legii care spune ca trebuie luata in calcul vechimea in specialitatea studiilor , angajatorii mei au procedat corect??? a fost corect sa muncesc ca asistent social debutant si apoi incadrata iar ca debutant dar intr o functie publica? Multumesc mult pt sprijin