Va multumesc dl Freelis
Deci in revisal va aparea asa: inceperea CIM -data incetarii CIM. Eu auzisem ca inrevisal este trecut tot, de la salar, concedii medicale,suspendari de CIM, , data inceperii si incetarii CIM
O zi frumoasa
sa intelegeti si dvs : in 2013 am lucrat 2 luni, medical 3 sapt,m-am intors s-am lucrat 4 zile apoi medical 7 luni, m-am intors si lucrat o zi...apoi demisia...apar acele 4 zile in revisal si acea singura zi??? dar cum se explica pauza??? cum apare ? ce-i spun viitorului angajator ca sa nu-mi patez imaginea????
cand m-am intors din medical m-au trimis la medicina muncii unde mi-au inregistrat boala..m-am intors m-am pontat o zi, 3 zile mi-au bagat concediu de odihna( 2 zile fiind zile din wekeend) si m-au indrumat sa-mi dau demisia cu data de 6..deci m-am intors ptr 6 zile..in felul acesta perioada de 7 luni nu se va afisa ..dar se va banui...?? acele 3 zile de concediu de odihna sunt inregistrate in revisal?? dar acea zi "" lucrata"" ??sunt multe semne de intrebare
am o nelamurire. viitorul angajator poate afla informatii despre angajat ( persoana care doreste s-o angajeze) utilizand programul revisal ? informatii de genul ultimul loc de munca unde a fost, si perioada concediului medical si boala respectiva? din a 3-a luna de contract m-am imbolnavit de o boala urata am stat in medical 7 luni. cand m-am intors la la lucru m-au trimis la medicina muncii ,unde am declarat boala ( desi eu nu stiam ca doctorita nu stia si ca boala e confidentiala.....) dupa care am fost silit sa ma pontez si sa mi dau demisia. ceea ce am si facut ca nu era bine platit job-ul. am o teama de a ma angaja. poate viitorul angajator sa afle de boala mea, apare in revisal sau altundeva inregistrat lunga perioada de medical ?? va rog sa ma ajutati, va multumesc