avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate CatalinMihai83

Activitate CatalinMihai83

Răspuns la discuția Permis suspendat abuziv
Nu normal ca nu am inceput sa ma cert imediat cu politistul ,eu nici nu stiam de ce sunt acuzat,in speta eu am crezut ca sunt oprit pentru depasirea vitezei,pentru ca nu mi a stat gandul la acea depasire pentru ca trecusem de acel loc cu mult,este ca si cum as face o fapta pe Sos Stefan cel Mare si ulterior sa fiu oprit pe Soseaua Mihai Bravu
Dupa ce am depasit Solenza ,el a mers linistit in spatele meu,Politia venind din contrasens a durat ceva pana cand a intors si a plecat in ''urmarirea'' mea ,cred ca am mers vreo 2 km pana sa ma ajunga din urma,apoi venind paralel cu noi ne a tras pe dreapta pe amandoi ,eu am ramas in spatele masinii de politie iar Solenza a fost trasa in fata masinii de politie
Pai a fost asa...cel cu Solenza a depasit pe cel din fata,apoi am depasit si eu dar si pe cel cu solenza,dar intamplarea a facut ca cel cu solenza a intrat in depasire sa zic vreo 10 metri pe linia continua,eu deja cand am intrat in depasire deja era linie disconinua ,Solenza a ramas in spatele meu si masina Potitiei a intors si a venit in depasire si ne a tras pe drapta
Multumesc de raspuns
Acum in cat timp imi va ajunge acasa procesul verbal,si in cursul procesului mi se va prelungi dovada?pentru ca mie nu mi se pare normal un asemenea exces de zel
Ma deplasam din directia Frumusani (CL) spre Bucuresti la circa 5 km pana la Centura Bucuresti avand in fata mea o Dacia Solenza care astepta sa depaseasca masina din fata,se baga in depasire si prinde o portiune de linie continua(aproximativ 200 de metri)isi termina depasirea si apoi ma inscriu si eu in depasire linia continua terminandu-se ,din contrasens se apropie o masina de politie(dar atentie era foarte departe)dupa ce ajunge in dreptul meu intorce si se ia dupa mine opridu-ma la circa 3 km ,pe soferul cu Solenza l-a pus martor ca eu as fi depasit pe linia continua,am zis din start ca nu semnez nici un proces verbal,politistul la cererea mea nu s-a legitimat spunandu-mi ca am numele lui pe dovada de 15 zile,nu m-au lasat sa vad procesul verbal si nici sa am posibilitatea sa scriu la observatii ce am de zis
Spuneti-mi ce se poate face
Multumesc