Buna ziua! Sunt directorul unei scoli generale cu clasele i-viii. De ceva timp am probleme cu femeile de serviciu. Nu stiu ce interese au dar se comporta din cale afara de urat. Nu isi fac treaba, mizerie este peste tot, intra peste copii in clasa si ii invata sa vorbeasca urat si sa injure profesorii. Merge prin sat si denigreaza numele meu, imi vorbeste urat si nu asculta sfaturile mele. Situatia este aproape scapata de sub control. Efectiv ma dispera femeile astea.
Am facut plangere la minister dar toata lumea se spala pe maini si imi zice sa-i dau afara. Altii imi spun ca nu este chiar asa usor ca ei ma dau in judecata si va trebuii sa le platesc salariile si etc. (sigur or sa ma dea in judecata si chiar nu am timp sa ma plimb cu niste sarace prin judecata). Juristul unitatii a spus ca pot sa le dau si maine afara dar am impresia ca nu prea stie nici el cu ce se mananca.
Sunt disperata nu stiu ce sa mai fac... au ajuns niste maturatoare sa strice bunul mers al unitatilor de invatatamant. I-am bagat in comisie mereu, am o groaza de dovezi, le-am taiat din salariu ... tot nu se potolesc ... pun copiii sa le ajute la treaba ... sunt ceva de speriat.
As fi foarte recunoscator daca cineva de aici m-ar putea ajuta cu toti pasii care trebuie sa ii fac sa le dau afara pe aceste fiinte care distrug usor dar sigur viitorul copiilor din scoala mea ...