avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate eqqismar

Activitate eqqismar

Revin cu inca o intrebare, cum o sa se faca plata contributiilor pentru pensie, somaj avand in vedere ca ar trebui sa am salariul minim la o companie si contractul de drepturi de autor la alta companie? Inclin tot mai mult sa refuz sa semnez, insa nu stiu la ce riscuri ma expun. Astept o sugestie cat de mica :) Multumesc
Buna ziua, lucrez de 3 ani la o companie cu un salariu brut de aproximativ RON 3400. Am fost anuntat recent de o decizie referitoare la mutarea angajatilor partial pe contract de drepturi de autor la o alta companie.
Asta inseamna ca voi ramane cu salariul minim pe economie pe norma intreaga cu studii superioare (RON 973 net) iar diferenta din salariu voi primi pe contract de drepturi de autor. Ma intereseaza sa aflu daca este legal ce imi propun, si care ar fi urmarile in cazul in care as refuza sa semnez actul aditional si contractul de drepturi de autor( se poate ajunge la desfacerea contractului de munca? este legal?). Multumesc
Discuție Spor vechime
Buna seara,am o nelamurire referitoare la conditiile acordarii sporului de vechime.Sunt lacatus sudor la o firma cu 10 angajati,am peste 30 de ani vechime si as dori sa aflu daca pot beneficia de spor de vechime si spor de toxicitate.