avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate danielanicoara

Activitate danielanicoara

Buna ziua,
Tatal meu a decedat in 2011. Am facut succesiunea in 2012, mama este in viata dar din mai 2013 este la un centru privat pentru bolnavii de Alzheimer. Este diagnosticata din 2005 dar a evoluat exponential dupa moartea tatalui meu, culminand cu plecarea de acasa noaptea si ratacirea pe strazi, nestiind sa se mai intoarca acasa.
Cand am facut succesiunea nu au fost trecute si niste depozite bancare, eu nestiind de ele iar mama neamintind de ele. Mentionez ca sunt singurul lor copil, nu am avut probleme de neintelegeri in familie, mi-am terminat facultatea, am o familie frumoasa, 2 copii realizati.
Am obtinut de curand (astept cele 30 de zile de la instiintare) hotararea de decadere din drepturi a mamei. Acum eu sunt "tutorele" ei. Dureros.
Din luna mai 2013 au fost efectuate niste cheltuieli cu medicamente, intretinere - pensia de urmas a mamei neacoperindu-le integral- si vreau sa stiu in ce conditii pot beneficia de depozitele bancare. Buletinul mamei se afla in posesia mea. Am certificat de mostenitor. Multumesc