avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaNecsoaica

Activitate CristinaNecsoaica

Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
helene22 a scris:

Dar daca particip la examenul SNG si presupunem ca as lua examenul, sunt obligata ca apoi sa merg la cursurile de la scoala pt grefieri? sau ma pot retrage...?


Bineinteles ca te poti retrage,dar asta inainte de inceperea cusurilor si de semnare a contractului,dar nu cred ca distanta intre examenul SNG si cel de barou este atat de mica incat sa iti permita sa dai examen la SNG sa afli rezultatul intre timp ,pana sa inceapa cursurile si sa semnezi contractul,sa dai examenul de barou sa afli rezultatul si sa renunti la SNG nu prea e posibil ce iti doresti tu sau in orice caz pentru asta ar trebui sa stii datele exacte ale fiecarui examen ,la SNG nu e nimic sigur poate fi in mai poate fi in septembrie nu vom afla decat cu 60 de zile inainte.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
helene22 a scris:

Buna tuturor !! Am si eu o intrebare referitoare la examenul de admitere...este primul an cand o sa incerc la SNG dar in acelasi timp as dori sa dau si la barou, examen care cel mai probabil se va da in toamna..pot participa la ambele examene?? Am aceasta nelamurire deoarece am inteles ca la SNG ar fi vorba despre incheierea unui contract..ma poate lamuri cineva? Multumesc anticipat!


De moment nu se stie cand va fi examenul SNG 2015 si nu stiu cand este examenul de barou,dar in cazul in care intri la SNG nu poti parasi apoi cursurile pentru barou.E firesc daca stai sa te gandesti ,nu poti ocupa locul cuiva sa zicem pentru o luna ca apoi sa renunti :)
Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
Salut.Eu am terminat civilul,sunt in a 3-a sapt de penal,personal pana acum il gasesc mai usor decat civilul.E adevarat volumul e mult mai mare decat la civil aproape dublu dar sper sa il termin pana la sf lui dec.Sunt lucuri pe care le retin usor,si lucruri pe care trebuie sa le citesc de o suta de ori ca sa le retin.....
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Baroul sau INM-ul nu sunt optiuni pentru mine,nu ma vad compatibila cu niciuna din functiile de avocat,procuror sau judecator sincera sa fiu ma gandesc pe viitor la functia de notar pe care stiu ca o pot obtine dupa 6 ani de munca in domeniu juridic daca promovez concursul de admitere in functia de notar dar mai intai sa ma vad la SNG.Mult succes tie,multumesc pentru raspunsuri si spor la invatat.
Voua ce va pare mai greu din cele 3 OJ,CV,CP?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Tu dupa ce coduri inveti @DahliaNoir?Acum ca am mai mult timp m-as orienta si catre alte lucrari in plus de coduri aveti vreo recomandare?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Buna,spor la invatat tuturor!Din pacate termin anul acesta facultatea si nu voi putea participa.Am fost tare dezamagita cand am aflat de sesiunea din mai.Iau partea buna a lucrurilor si ma gandesc ca am mai mult timp pentru licenta si mai mult timp sa ma pregatesc temeinic pentru anul urmator.Stie cineva daca sesiunea de anul urmator se va tine tot in mai?Se aud voci ca s-ar tine chiar la inceputul anului din nevoia de posturi,acum nimic nu e sigur.